DASHBOARD

Over de Fakkelestafette

De Olympische Vlam van het European Youth Olympic Festival (EYOF) legt van donderdag 11 juli tot en met zondag 14 juli een route af door de stad en regio Utrecht. Vlam jij ook mee?

EYOF Utrecht 2013

Van 14 tot en met 19 juli vindt het European Youth Olympic Festival (EYOF) plaats in Utrecht. Dan strijden 2300 jonge sporttalenten uit 49 Europese landen om Olympische medailles in 9 takken van sport.

Olympische Vlam

Op 30 mei jongstleden is de Olympische Vlam ontstoken in het Griekse Athene. In de dagen voorafgaand aan het EYOF Utrecht 2013 wordt het Olympisch Vuur in een vier dagen durende Fakkelestafette letterlijk én figuurlijk verspreid door Utrecht en de regio.

Toernooidirecteur Pieter van den Hoogenband: "De ontsteking van de Olympisch Vlam was een bijzonder moment. Ik was weer even dat kleine jongetje dat goud won op het EYOF in Valkenswaard in 1993. Ik hoop dat veel mensen geïnspireerd raken door de Vlam en enthousiast meedoen aan de Fakkelestafette."

Fakkelestafette

Van donderdag 11 tot en met zondag 14 juli legt de Fakkelestafette dagelijks een route af door stad en provincie Utrecht, om op de laatste dag te eindigen in Stadion Galgenwaard, waar dan de openingsceremonie van EYOF Utrecht 2013 plaats vindt. In deze app kun je de route en de lopers bekijken, lees je het laatste nieuws en kun je de Olympische Vlam straks live volgen!

Vlam jij ook mee?

Wil jij de Olympische Vlam van dichtbij zien? Ken je iemand die het Olympisch Vuur gaat dragen, of reist de Vlam van 11 tot en met 14 juli langs jouw straat, werk of sportvereniging? Kom dan de fakkeldragers aan te moedigen op hun weg door Utrecht en de regio. Heet de fakkeldragers welkom in jouw dorp, moedig ze aan met je collega’s of versier jouw straat om er een groot feest van te maken! Er zijn mooie prijzen te winnen voor de best versierde straat.

EERSTE LOCATIE
VOLGENDE PLAATS
AGENDA
DatumPlaatsDrager
HUIDIGE DRAGER
Leeftijd
Afstand
Woonplaats
Motivatie
 
OVERZICHT FAKKELDRAGERS
DatumPlaatsDrager
AANKOMEND EVENEMENT
Details
 
AGENDA
DatumPlaatsEvenement
HUIDIGE LOCATIE
VOLGENDE PLAATS
OVERZICHT >
HUIDIGE DRAGER
AFSTAND
m
MEER INFO >
EVENT
AGENDA >
0
LAATSTE TWEET
MEER TWEETS >
LAATSTE AFBEELDING
MEER FOTO'S >